Zaptec - Powers any EV

Det norske elbillader-selskapet Zaptec fortsetter sin internasjonale ekspansjon. Morgenstern har utviklet en reklamekampanje som rulles ut i hele åtte land.

År

2023

Regissør

Martin Werner

Produsent

Bacon

Få land i Europa har kommet like langt i elektrifiseringen av bilparken som Norge. Men også her er det mange som lurer på hvilken lader som passer deres bil. Den problemstillingen går vi aktivt inn for å løse i vår nye kampanje, men med en humoristisk og gjenkjennbar tvist.

Det kreative konseptet “Zaptec - Powers any EV” er aktuell for landene Norge, Sverige, Danmark, England, Tyskland, Sveits, Nederland og Frankrike.

Morgenstern trengte ikke å kikke langt for å finne innsikten. Det holdt å åpne kontorskuffen: Livet består jo i stor grad av å holde styr på alle laderne våre. Den innsikten tror vi kjennes sann i store deler av verden. Telefonen, barbermaskinen, drillen, smartklokka - og nå til og med bilen. Alt har ulike ladere. Heldigvis passer Zaptecs ladere til alle elbiler – uansett bilmodell – så det er heltehistorien vi ville fortelle her.


Filmene er tilpasset flere språk og brukes i alle markeder.

Vil du jobbe med oss?