Regnskapsnudisten

Ved å bruke kreativitet har vi hjulpet PowerOffice til å få maksimalt ut av markedsbudsjettet og bidratt til å bygge det som er landets mest populære økonomisystem.

Regi

Even Hafnor

Produsent

Morgenstern

År

2021

PowerOffice Go er et fullverdig regnskapssystem. Oppgaven fra kunden var å kommunisere at Go er det eneste man trenger for å ha full kontroll og oversikt over bedriftens økonomi. Men ettersom det å hevde at et produkt er «det eneste du trenger» er noe av en reklameklisjé, foreslo vi å dramatisere det på måte det ville være vanskelig å ikke legge merke til. Løsningen var et konsept med en hovedkarakter som tok kundens påstand på dypeste alvor. Møt regnskapsnudisten Steinar, økonomisjefen som bokstavelig talt viser at man «bare trenger PowerOffice Go».

I en bransje preget av mye seriøs kommunikasjon lykkes vi her med å skille oss ut, noe vi drar fordeler av. Dette har resultert i rekordvekst i antall kunder for PowerOffice. I 2021 gikk PowerOffice fra å ha en markedsandel på 10 prosent til 16 prosent - og rangeres i tillegg som bransjens aller mest populære økonomisystem!

Du trenger bare PowerOffice Go

Vil du jobbe med oss?