Kjøp brukt sportsutstyr til barna

De fleste av oss er i beste fall middelmådige idrettsfolk. Også som barn. Heldigvis er det gode penger å spare på å kjøpe brukt utstyr.

Regi

Mathias & Mathias

Produsent

Bacon

År

2018

Basert på en innsikt om at foreldre ofte har for høye forventninger til barnas prestasjoner i sportsverdenen. -  Denne innsikten ble idégrunnlaget til  kampanjen kjøp brukt sportsutstyr til barna. Brukt sportsutstyr, ble valgt som et strategisk produkt/ tema som kunne være almengyldig og motiverende for kjøp av alt brukt utstyr.

Svært få blir verdensmestere i idrett, likevel bruker nordmenn titusenvis av kroner på sportsutstyr til barna – som igjen fører til kjøpepress i barneidretten. Ofte ender det med at det dyre utstyret ikke engang blir brukt. Vi ville be folk slappe av litt og heller la barna finne ut av ting selv. Og i mellomtiden ligger det masse bra utstyr på FINN – til under halve prisen.

Kampanjen «Kjøp brukt sportsutstyr til barna» var svært vellykket, og vi oppnådde alle målene som ble satt. Vi oppnådde «all-time-high» rekord på trafikk til FINN Torget i kategorien «barn».

Vil du jobbe med oss?