Ja... Det er lov å gå sin egen vei

DNT har i utgangspunktet et godt rykte hos det norske folk, men har likevel hatt utfordringer med å nå ut til nye mulige medlemmer – spesielt de yngste. I tillegg er medlemsfrafall en utfordring. Som DNT-medlem har du en rekke fordeler, og ikke alle er kjent med disse. DNT har ambisjoner om årlig medlemsvekst gjennom å forvalte og videreutvikle en sterk merkevare.

Regi

Anders Muurman Holm / Sebastian Prestø

Produsent

Morgenstern

År

2021

Det er noe fascinerende med folk som vil gå sin egen vei. Spesielt når det finnes langt bedre og mye enklere alternativ. MedHarald lanserte vi en rekke filmer i sosiale medier, samt digitalt på YouTube. Det var spesielt viktig å nå ut til den yngre delen av målgruppen, som hittil har vært et noe uforløst potensiale for DNT.

Kampanjen gikk mellom juni og august, hvor resultatene har vært svært gode og over benchmark. Viktigst av alt nådde DNT sine mål om antall medlemmer i perioden.

- Det er noe fascinerende med folk som vil gå sin egen vei. Spesielt når det finnes langt bedre og mye enklere alternativ. Sånn ble Harald til, forklarer kreativt team i Morgenstern, Mira Liv Helland Mortensen og Sebastian Graf Stenberg.

Vil du jobbe med oss?